Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Greek Idol Vs. Greek Idol σημιώσατε ένα



Μετά την φαρσοκωμωδία του Γκρίκ Άιντολ, τζιαί μετά που τον ομολογουμένως κακό τελικό, 2 πράματα μου εμείναν.

1. Οι Καλαμαράες αρέσκουνται στες υπερβολές τύπου: Είσαι ότι πιο φρέσκο υπάρχει στο χώρο, Τολμώ να πώ το τραγούδησες καλύτερα απο το ορίτζιναλ, Ήταν η καλύτερη εμφάνιση σε λάιβ όλων των εποχών, Για να σε ξεπεράσει η τάδε πρέπει να ξεπεράσει το σύμπαν. Αν σε άκουε ο τάδε νεκρός καλλιτέχνης θα δάκρυζε, Είσαι η νέα τάδε(ενώ η τάδε εν ακόμα ζωντανή).

2. Η ειρωνεία, του πως φέτος ήβραν κάτι το υποτιθέμενα σπουδαιότατο που τραουδά καλλίτερα που τη Βίσση ή ξέρω γω, που όμως του χρόνου εν να αντικατασταθεί που κάποιον άλλον (πιθανώς Κυπραίο), που εν να έχει τραγουδήσει καλλύττερα που οποιονδήποτε σε λάιβ τάλεντ σσιόου οπουδήποτε στον κόσμο, που εν να εν ο νέος τάδε κουλλουππού.

Τζιαί μετά διώ πας την Ελληνίδα Μόνικα, το νεξτ μπίγκ θίνγκ, που πολλοί αγαπούν να μισούν γιατί τολμά να κάμει κάτι καινούριο τζιαί άλλοι αγαπούν την επειδή το κάμνει ακριβώς τούτο. Που κανένας εν της είπε ότι εν η νέα τάδε, ούτε ότι ετραούδησε κάτι καλλίτερα που το ορίτζιναλ, ούτε ότι εν αξεπέραστη. Ακόμα τζιαί όταν μερικά δήθεν ολτέρνατιβ περιοδικά εβιαστήκαν να την χαρακτηρήσουν τον νέο Χατζηδάκη, ούτε αποκρίθηκε ούτε εζήτησε την βοήθεια του κοινού, ούτε έδειξε το βρατζίν της.Τζιαί χαμογελώ.

5 σχόλια:

  1. Ωραιο Ποστ και καλως σε βρηκα:)
    Καλα εγω ειμαι στην κατηγορια που "αγαπω να μισω" τη Μονικα και ακομα δεν εχω καταλαβει τι τις βρισκουνε. Οσο για το greek idol δεν το παρακολουθησα σχεδον καθολου και απ'οσο ειδα δεν ειχε τιποτα καλο, τιποτα που να αξιζει τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες GeminiCious στο blog μου. Χαίρομαι που σου άρεσε το ποστ. Τώρα για τη Μόνικα στον καθένα μπορεί να αρέσει ή όχι η μουσική της, όπως ισχύει με όλους τους καλλιτέχνες. Έχει μιαν ιδιαιτερότητα σίουρα, αλλά τουλαχιστον έσσιει μια φρεσκάδα που προσωπικά πεθύμησα. Ωραία τα ελληνικά τραούθκια αλλά αν ακούσω ακόμα μια φορά το δώδεκα σε τάλεντ σσιόου, θα κόψω φλέβα με το πριόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχεχε κοιτα η μουσικη της μου αρεσει σαν ηχος. Δεν μ'αρεσει που ενω της εχει δωθει το δώρο να εχει μητρική γλωσσα μια απτις πιο ωραιες και εκφραστικες γλωσσες, να γραφει τραγουδια σε Αγγλικο στιχο και να ψιλοσνομπαρει τον ελληνικο. Οπως εχει πει και η ιδια φοβαται να γραψει ελληνικο στιχο για να μη φανει "αστειος" ενω ο αγγλικος ειναι πιο "free". Στην τελικη ας κατσει να γραψε μουσικη και να βρεθει καποιος "ικανος" κατα την γνωμη της, ας της γραψει αυτος μετα ελληνικους στιχους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ συμφωνώ απόλυτα. Σκέφτου όμως πως η Μόνικα πρωτοστατεί και ψιλοπλασάρεται σαν δημιουργός και όχι απλά σαν εκτελεστής τραγουδιών. Μέσα της ίσως να θεωρεί τον εαυτό της καλό δημιουργό μόνο όταν η δουλειά της είναι αποκλειστικά δική της. Αν είναι έτσι, και θεωρεί τον εαυτό της ανίκανο να γράψει ελληνικά (που λόγω σπουδαιότητας είναι μεγάλη η ευθύνη και δυσκολία να γράψεις σοβαρά τραγούδια σε ελληνικό στίχο), τότε η μόνη επιλογή είναι ο ξένος στίχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε δεν μπορουμε να εχουμε και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη λοιπον. :Ρ
    Ελπιζω στην επομενη δουλεια της να τολμισει να βαλει και ελληνικο στιχο ακομη και με τον κινδυνο να την κραξουν, ετσι κι αλλιως καποιοι θα το κανουν :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή