Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

60 λεπτά ομοφυλοφιλίας

Με έκπληξη τζιαι για να είμαι ειλικρινής, κάπως σοκαρισμένος είδα τη διαφήμιση του Τσουρούλλη για την επερχόμενη εκπομπή του περί ομοφυλοφιλίας στα "60 Λεπτά". Καταρχάς μπράβο του γιατί εξ όσων γνωρίζω εν ο πρώτος που ασχολείται.

Άλλα, η διαφήμιση εν απίστευτα αντιεπαγγελματική. Τούτο το λαλώ επειδή που τη στιγμή που εν να καταπιαστεί με το θέμα τούτο, φαντάζουμε εν να ξεκινήσει που το μηδέν τζιαι εν να ακούει τζιαι να σχολιάζει τες απόψεις των καλεσμένων του. Πώς εξηγείται καλό η χρήση φωτογραφιών με αθρώπους του ιδίου φύλου να φιλιούνται τζιαι με μεγάλα κόκκινα γράμματα να λαλεί "ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ?". Μετά που τούτο πως μπορείς να πεις πως οι αθρώποι που εν να παρακολουθήσουν εν έχουν είδη μιαν αρνητική στάση ως προς το θέμα? Τζιαι πως μπορείς να πεις υπεύθυνα πως εν να κάμει καλή δουλειά ο Τσουρούλλης που τη στιγμή που εδέχτηκε να παιχτεί η διαφήμιση τούτη που μόνο φόβο τζιαι απέχθεια μπορεί να προκαλέσει τζιαι όι συμπάθεια ή τουλάχιστον ένα νιούτραλ συναίσθημα, ειδικά όταν παίζει παρόμοιου τύπου μουσική που χρησιμοποιείται για δραματοποίηση, σε εκπομπές που ασχολείται με την παιδεραστία, το χουλιγκανισμό κλπ. Εν πιστέφκω να εν τυχαίο. Ούλλα έχουν τον σκοπό τους.. τζιαι όταν αποφασίζεις να είσαι η πρώτη σοβαρή κυπριακή εκπομπή που εν να ασχοληθείς με την ομοφυλοφιλία τζιαί προπαγανδίζεις τον κόσμο τόσο άκομψα, τότε τούτο έχει να πει πολλά για τα κίνητρα σου τζιαι τον στόχο σου.



Όπως τζιαι να έχει το πράμα, εν μια αρχή. Τζιαι ίσως με το νεοσύστατο ΛΟΑΔ στην Κύπρο να γνωρίσουμε τζιαι μερικά στελέχη αν εκαλέσαν.



Με τούτα ούλλα αρκέφκει να μπαίνει στη σκέψη μου η ιδέα.. Ίσως να αλλάσσουν τα πράματα για τους γκέι της Κύπρου. Ίσων να μεν εν ανάγκη να φορούν ούλλοι το κοστούμι του bisexual(εν μαθηματικά αδύνατο) τζιαι να κρύφκουνται πίσω που ψέφτικα emails τζιαι πλαστές ταυτότητες στο Cyprus Gay Forum ψάχνοντας έρωτα της μιας νύχτας τζιαι μετα συμφωνημένη σιωπή τζια διακριτικότητα. Ίσως η κοινωνία να γίνεται λλίο πιο ανεκτική ή καλλίτερα λλιότερο ενοχλημένη που την ομοφυλοφιλία. Τζιαι οι έγχρωμοι εξάλλου εν εγίναν αποδεχτοι που την μια μέρα στη άλλοι, τζιαι υπήρχεν ο ίδιος τζιαι χειρότερος ρατσισμός που υπάρχει τωρά για τους γκέι. Φτάνεις σε κάποιο σημείο όμως που εν μπορείς να εθελοτυφλείς άλλο. Η παρουσία τους γίνετε αισθητή. Οργανώνουνται τζιαι πλέον κάθε παρέα έσσιει κάποιο που ένι ή υποψιάζουνται πως ένι. Τζιαι καταλαβαίνεις πως οι μαλάκες που σε κλέφκουν τζια σου λαλούν ψέματα, τα ζώα που βιάζουν τζια σκοτώνουν, οι δυστυχισμένοι που σου κολλούν την δυστυχία τους σαν αρρώστια, οι ανώμαλοι τζιαι οι προβληματικοί εν εν που την ερωτική τους ταυτότητα που καθορίζουνται αλλά που το τι κουβαλά η κάποια ψυχή που έχουν μέσα τους. Που τη στιγμή που αν σταθείς σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης σου τζιαι δεις τον κόσμο να περνά, τζιαι ξέρεις πως που τα εκατό άτομα μπροστά σου, οι 10 εν ομοφυλόφιλοι, έννεν ειρωνικό να θεωρείς τους αθρώπους τζίνους κατώτερους που τους άλλους? Έννεν κατώτεροι όταν ψηφίζουν, τζιαι σίουρα όι όταν αγοράζοουν πράματα. Τζιαι εγω σε ρωτώ? Μπορεί να εν κάποιος που έχει τη δύναμη να αγαπά (όι απλα να ερεθίζεται που άντρες/γυναίκες αλλά να αγαπά ένα τζιαι μοναδικό άθρωπο με ούλλην του τη δύναμη), να γελά, να κλαίει, να συγχωρεί, να τσακίζει με τες δυσκολίες τζιαι να λάμπει όταν εν ευτυχισμένος, ζώο?

Ελπίζω τούτο το ερώτημα να ακουστεί αύριο στην εκπομπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου