Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ραδιο Αρβυλα. Μια αρβυλα που'ναι να βγει..

Εθορουσα τουτην την απίστευτη εκπομπή, Ράδιο Αρβύλα που έδειξε εχτές. Ρε γαμώτο, μιά εκπομπή που εν έππεσε στην παγίδα να γίνει μελό τζιαι να δραματοποιήσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι ειδήσεις προωθούν τον φόο τζιαι το δράμα τζιαι τραβούν το σσινί ως τζιαμέ που εν φτάνει. Εν όπως το διαγωνισμό. Άπου έσσιει τηλεθέαση. Ε το Ράδιο Αρβύλα εκατάλαβε που τζιαιρό, ότι η δουλειά τους μπροστά στο γυαλί εν κάτι παραπάνω που τηλεθέαση τζιαι νεανικά νούμερα τζιαι άλλες παπαριές. Η δουλειά τους εν να ξυπνήσουν τον κόσμο τζιαι όι να προμοτάρουν προπαγάνδα που πάει σύννεφο. Να πούν του κόσμου πως τα λεφτά τζιαι το βόλεμα εν εν ναμπερ 1 στι ζωή. Πως έχουμε έναν κοινό συμφέρον σαν αθρώποι τζιαι πως εν στο σσιέρι μας. Επιάσεν το νόημα ο Κανάκης. Τζιαι κυρίως χωρίς τηλεοπτικά κολπάκια για να ευαισθητοποιήση. Αν κάποιος εν ευαισθητοποιήθηκε που την είδηση τζιαι μόνο τζιαι καρτερά την τίβα, έχασε κάτι πολλά σημαντικό στο δρόμο που εθκιάλεξε.


Το τραγικό εν ότι μέσα σε μια μέρα η είδηση σταματά να πουλά τζιαι σβήνεται που την ατζιέντα των καναλιών. Η διαγραφή της Ντόρας τζιαι το κάθε απολειφάδι της Ελληνικής κοινωνιάς που εθυμήθηκε να κλάσει μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Ευτυχώς που εν να τους να πει καλά ο Λαζό την Τρίτη.








Όσο για τα δικά μας χάλια μαύρα στην Κύπρο, έχω να πω λλίο μούσι στον Θεμιστοκλέους. Τζιαμέ που έπρεπε να τον κράζει τζιαι το παρδαλό κατσίκι, μετά τζιαι την "απολογία του δησύ" που πιο πολλά φκάλλω το πόι μου που τον λάκκο ένι, έμεινε μια ιστορία θαμμένη μες τον Πολίτη τζιαι το Ίντερνετ. Τζιαι ζητα τζιαι τα ρέστα ο γελοίος. Ένα που τα κυρίαρχα κόμματα του νησιού έσσιει στην διάταξη του ένα άθρωπο με χιτλερικές διαθέσεις τζιαι παραμένει ασχολίαστο. Παπούτσι στο Θεμιστοκλέους λαλώ εγώ αλλά που. Τζιαι οι σατιρικές εκπομπές εν θα τζίσουν καν πάνω του. Οι Πατάτες εν να μηνίσκουν στα αστειάκια με ομοφυλοφιλικές νύξεις τζιαι εννα σκέφτουνται πιον άλλον της Φουξιας εν να φέρουν μετά, τζιαι οι Άλλαν Ντάλλον εν να κάμουν ακόμα ενα αστειάκι με σαρδάμ των πολιτικών. Ο εμετός του Θεμιστοκλέους εν να καθαριστεί χωρίς καν να ακούσουν τα κουρασμένα μας αυτάκια ενα σόρι. Έστω ενα μισό χέσιμο. Μιλώ για σατιρικές εκπομπές τζιαι όι για καμιάν Βιβή συν πλην ή Ελίτα, ένα έχεις μέσο τελος πάντων. Άτε έστω τσουρούλλης, έπειδή ακόμα εν ταμπού να μιλήσεις για τους γκέι στο γυαλί. Η σάτιρα τουλάχιστον φέρνει το λλίο πιο ομαλά.





Τζιαι όσο για τον άλλο τον μορφονιό, τον ηθικό τον πολιτικό που Χαρίλαο Σταυράκη, να σορώπσει τη γενέκα του που ξαπολά σσιλούθκια μες τα ποσκούπια τζια να μεν βουρά να την καλύψει με ψέματα τζιαι να χρησιμοποιά τζιαι το τελευταίο μέσο που είσσιε για να κάμει τους μιτσιούς που ήβραν το σσιλούι της γενέκας-τέρας του να σιωπήσουν, με απειλές μέσω του Πολίτη. Ε σόρι κύριε που η γενέκα σου που αυτοδιαφημίζετουν ζωόφιλη άφηκεν μες το μαυροσάκκουλλο την κάρτα υγείας του σσίλου σου. Απολογήθου δημόσια, κάμε μια σεβαστή εισφορά σε κανένα ντογκ σσιέλτερ που κινδυνεύει. Αλλά ποιος έχασε την τσίππα τζιαι εν να την έβρεις εσύ. Οτι κάμνεις να περιμένεις να το πάθεις κακε, ε κακέ. Ένα μικρό δείγμα του ήθους, της αξιοπρέπειας τζιαι της αξιοπιστίας τουτου του αθρώπου που έσσιει δύναμη στα σσιέρκα του. Καλά για ειλικρίνεια εν μιλώ. Εν τζιαιν καλά να έχουμε ψευδαισθήσεις.





Τέλος, σουρεαλιστικό και όμως αληθινό. Στα έκτακτα των καναλιών μετά τα συμβάντα στην Ελλάδα, η μόνη Κυπριακή φωνή στην τηλεόραση να σχολιάζει ήταν της Ελίτας. Ήταν θαύμα, τα ζώδια ή φάντασμα? Δεν μας αποκάλυψε ποτέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου