Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η στάση του Λωτού

Η στάση του Λωτού. Φυσικά δεν εννοώ την ομώνυμη στάση της γιόγκα αλλά τη σεξουαλική στάση. Αφορμή μια ερώτηση μιας φίλης σχετικά με το πια σεξουαλική στάση νομίζω θα της ταιριάζει. Βασισμένος στην υπερδύναμη γνωστή σαν Βικιπαίδεια, κατέληξα σε μια ιστοσελίδα να διαβάζω λαίμαργα τις λεπτομέρειες για διάφορες στάσεις. Μπροστά, πίσω, πάνω, κάτω, δεξιά, αρίστερα κλπ.. Βεβαίως είχε πολύ ωραίες στάσεις, θεωρητικά τουλάχιστον, αφού η μηδαμινή μου εμπειρία δεν μου επιτρέπει να μιλώ εμπειρικά. Κατέληξα σε μια. Η στάση του Λωτού.




Το τί μου άρεσε σε τούτη τη στάση εν πως ενω οι άλλες στάσεις είχαν στόχο στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης με διάφορα ακροβατικά και γυμναστικές ασκήσεις για αθλητές, τούτη διαφέρει. Κοιτάξετε την. Εν εσσιει να κάμει με περίεργες στάσεις και σαντιγές, αλλά με το να φέρει τα δυο άτομα σε πνευματική ηδονή. Και η σεξουαλική διέγερση προέρχεται που το πόσο κοντά βρίσκουνται τα σώματα. Σαν ένα λουλούδι. Κλειστό για τον εαυτό του μόνο. Τζιαι ενώ την ιεραποστολική στάση ή την doggy μπορεί να την κάμεις μηχανικά, με κάποιον/α άγνωστο/η, τούτη εν εν η στάση που εν να κάμει ένα ζευγάρι που έπαψε να αγαπιέται τζιαι μηνίσκει μαζί που συμφέρον τζιαι που έλλειψη άλλων επιλογών. Εν θα την κάμει αυτούσια μια ιερόδουλη στον πελάτη. Εν να την κάμουν 2 αθρώποι που αγαπιούνται τόσο πολλά που επιζητούν ένωση ψυχών τζιαι όι μόνο σωμάτων. Εν να την κάμουν 2 εραστές σε μια που τζίνες τις στιγμές που σε σημαδεύουν σαν άθρωπο τζιαι ξαναθυμάσαι το νόημα του έρωτα τζιαι της σάρκας. Η στάση του Λωτού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου