Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Βραβείο Μακιγιάζ Madame Figaro 2010

Έχω να σας ανακοινώσω ένα εξαιρετικό νέο. Η κυπριακή τηλεόραση πρωτοστατεί για ακόμα μια φορά. Η αγαπημένη μας κυπριακή σειρά Επικίνδυνη Ζώνη που προβάλλεται στο ΡΙΚ, εκέρδισε το Βραβείο Μακιγιάζ Madame Figaro 2009-2010!!!
Συγκεκριμένα για το χτεσινό επεισόδιο όπου η κορούα της φώτο η Χλόη (καθαρά κυπριακό όνομα) έππεσε θύμα ξυλοδαρμού τζιαί υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου ως προς το ποιός ετόλμησε να την τζίσει. Τζιαμέ που εν υπάρχει μυστήριο εν πως η ψιμυθιολόγος (χάου απάουτ δάτ?), η μακιγιετζιού ρε παιθκιά, έκαμε εξαιρετική δουλειά στο να δείξει πως η κοπελλούα έγινε σατσσιή με πατάτες. Τζιαί ότι επέρασε τρένο που πάνω της σαν μια άλλη Καρένινα. Ή ότι έγινε σάκκος του μπόξ. Ή ότι εσυγχήσαν την με μάππα τα μωρά της γειτονιάς. Ή ότι έδωκε μες το σταύλο με τα γουρούνια του Δρ. Λεκτορ στη Σιωπή των Αμνών. Ή ότι έππεσε θύμα αγέλης λιονταρκών στην Αφρική. Ή ότι έδωκε μες τη μηχανή του κιμά. Οκέι γιου κετ ιτ, εν θέλω να γίνω γραφικός.

Παραθέτω την πικτούρα:



Τζιαί φυσικά, μετά που τούτα εσκέφτικα να δώκω μερικές άλλες ιδέες για το πως εν να εμπορούσαν να την κάμουν ή για τον μέλλον αν ένι. Που τη στιγμή που υπάρχει το ταλέντο στον τομέα του μακιγιάζ, ας το εκμεταλλευτούν.




Ντάξι τσας υπερβολικό, αλλά εν το αμέσως επόμενο στάδιο της κατάστασης της Χλόης (κολλά μικρόβιο που το νοσοκομείο). Υπάρχουν τζιαί άλλες επιλογές πάντως..





Δαμέ εν ξεκάθαρο το δράμα της κακοποιημένης γυναίκας που την εσύραν μες τον ασβέστη τζιαί έρκεται το πνεύμα της να βασανίσει τους δράστες. Για άντρες υπάρχει το αντίστοιχο...



Εδώ ο Μέριλιν χάρη στο μακιγιάζ της ψιμυθιολόγου της σειράς, καταφέρνει να επικοινωνήσει άρτια τον φόβο για το επικείμενο μέλλον του στης μαφιόζικες γειτονιές της Στασικράτους.


Και τελευταίο αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο, το στύλ που καθιέρωσε ο Μάικολ Τζάκσον, θα εμπορούσε να χρησιμοποιηθεί απο την μακιγιέζ της σειράς, σε περιπτώσεις που θέλει να δείξει τον ξαφνιασμό και τον φόο κάποιου χαρακτήρα..


Όβερολ, ελπίζω να μεν επίε χαμένος ο χρόνος μου τζιαί να θαυμάσουμε σύντομα τζιαί άλλα ωραία βαψίματα στην Επικίνδυνη ζώνη. Η αρχή έγινε με πανηγυρικές κριτικές τζιαί ένα βραβείο όπως επροείπα. Ο δρόμος άνοιξε τζιαί κανείς εν ξέρει τί άλλο σπουδαίο επιφυλάσσει το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά!!!
Γιατί η Επικίνδυνη Ζωνή ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΊ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΤΕΊ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου