Τζιαμέ που περιμένεις το μάννα, έρκεται το κλάμα, τζιαι τζιαμέ που προετοιμάζεσαι για κλάμα, έρκεται το μάννα. Το μόνο που μεινίσκει τελικά εν να ζεις τζιαι να γελάς. Τζιαί το κλάμα του Θεού ένι.















































Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

60 Λεπτα ομοφυλοφιλιας.. Αποτέλεσμα

Έκατσα εχτές με αδημονία μπροστά στην τίβα να δω τι θα ακούσουν τα αυτιά μου στην εκπομπή του Τσουρούλλη.
Καταρχάς Έκπληξη!Πού πήγε ο Θεμιστοκλέους που όλοι ξέραμε? Ξέρετε, που αποκαλεί τους γκέι παιδόφιλους, άρρωστους ετ σετερά ετ σετερά. Για να πω την αλήθκεια, ήταν σχεδόν συμπαθητικός, με το περίβλημα του γνήσιου Κυπραίου που θα πιεί τζιαι μιαν πιννιούα παραπάνω τζιαι θα φατσίσει τζιαι το σσιέρι στο τραπέζι. Με το αψεγάδιαστο μουστάκι του (σύμβολο ανδρείας και αποφασιστικότητας) να παλεύει γενναία να σταθεί άξιο των απόψεων του Θεμισοκλέους. Δυστυχώς απογοήτευσε. Επαναλαμβανόταν συνέχεια ενώ το πιο δυνατό του χαρτί ήταν η έλλειψη ικανότητας για συζήτηση που τον έσπρωχνε να διακόπτει συνέχεια τον οποιοδήποτε εμιλούσε, έτσι που κανένας δεν ολοκλήρωνε. Η ακραίες απόψεις του που ήταν ο λόγος πρόσκλησης του στην εκπομπή, περιορίστηκαν σε σιγανά μουρμουρίσματα, κάθε φορά που κάποιο του επιχείρημα (απο τα ελάχιστα που δεν εκαταλήγαν σε "τούτη τουλάχιστον εν η άποψη μου"), ακυρωνόταν με μια κουβέντα των άλλων καλεσμένων.
Άρκετα δημοκρατικός εφάνηκε με την συνεχή επανάληψη του πως εν τέλει εξαρτάτε που τον κόσμο να αποφασίσει αν θέλει τους γκέι γάμους. Φυσικά ποντάρει στην νοοτροπία των αθρώπων να φοούνται το ξένο τζιαι οτιδήποτε παρουσιάζεται σαν επικίνδυνο. Φυσικά τζιαι να αποφασίσει ο κόσμος, αλλά άφηστον να δει πως οι γκέι εν αθρώποι που ζει μαζί τους που πάντα, πως έννεν επικίνδυνοι, παράξενοι, άρρωστοι, αλλά αθρώποι όπως ούλλοι.

Πάντως το ότι ήταν τόσο απροετοίμαστος τζιαι η τραγική έλλειψη ετοιμολογίας του εν του εφκίκε σε κακό, αφού ή απουσία καλών επιχειρημάτων κατά των γκέι οδήγησε στην απουσία καλών επιχειρημάτων υπέρ.

Να λέμε του στραβού το δίκαιο, εν ίσσιεν τζιαι πολλή υποστήριξη, αφου ο κ. Κυριάκου που αν αναλογιστούμε την τοποθέτηση του δίπλα στο Θεμιστοκλέους, εν να έπρεπε να ήταν υπέρ, μάλλον ήταν που τους πιολογικούς τζιαι ενδιαφέρον αθρώπους της εκπομπής.

Οι εκπρόσωποι της ΛΟΑΔ έκαμαν καλή δουλειά αλλά ο κ. Τσιάρτας μάλλον έκαμε πιο επαγγελματική δουλειά κατά την άποψη μου.

Ίσως να έπρεπε να ακουστούν πιο συμπαγή επιχειρήματα που την ομάδα της ΛΟΑΔ αλλά αν αναλογιστούμε πως μόλις τωρά εδημιουργήθηκε έκαμε καλή δουλειά.

Διασκεδαστικό το βίντεο στην αρχή με την κρυφή κάμερα. Το παράξενο εν να ακούαμε που τον παπά κάτι του στιλ "Ναι, πότε θέλετε να παντρευτείτε με τη σύντροφο σας κυρία μου?"
Μάλλον κίνηση εντυπωσιασμού που μέρους της εκπομπής παρά κάτι πιο ουσιαστικό.

Πάμε για άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου